Over ons

M&P Industries waarborgt hoge kwaliteit

Als groepsholding faciliteert M&P Industries de diverse werkmaatschappijen Facility & Security Services, Glasbedrijf & Glasschade Herstelservice, Property Maintenance Services en Advisory & Administration Services op verschillende gebieden. Met ondersteunende processen zoals het algemeen beleid, de toekomstvisie, administratie en financiering, maar ook op het gebied van human resources, certificeringen en infrastructuur. Zo focussen de werkmaatschappijen zich volledig op de operationele invulling van de dienstverlening en waarborgen wij de hoge kwaliteit van onze diensten en services.

“Vastgoedbeheerders krijgen steeds meer taken en verantwoordelijkheden. Dat vraagt om een leverancier die écht meedenkt!” – Ruud van der Poel

“Klanten moeten up-to-date blijven. Gelukkig is onze professionele en flexibele inzet afgestemd op het hoge tempo waarin technologie ontwikkelt.” – Rick van der Poel

Met de tijd mee – M&P in de cloud

Efficiëntie is ons op het lijf geschreven. Dagelijks bekijken wij hoe we de dienstverleningen voor onze klanten nog doeltreffender kunnen inzetten. Niet voor niets werken al onze werkmaatschappijen samen in de cloud. Gekoppeld aan eigen software zijn alle bestanden en programma’s altijd en overal beschikbaar voor de geautoriseerde personen. Zo kunnen we vlot schakelen en opereren we landelijk, snel en flexibel.

Synergie brengt financieel voordeel

In winkelcentra, casino’s, kantoren, appartementencomplexen en binnen VvE’s en zorginstellingen wordt dagelijks gebruikgemaakt van onze klantgerichte diensten. Door de unieke combinatie van onze meerdere disciplines ontstaat synergie en kan er gemakkelijk en snel geschakeld worden: dat is financieel voordelig én wij nemen u daarmee veel zorgen uit handen.

Organigram M&P Industries B.V.

Ons voordeel is uw voordeel

Kostenbesparing realiseren wij niet alleen door in de cloud te werken, maar ook door een efficiënte inrichting van onze backoffice en korte communicatielijnen. Wij beschikken over servicecenters door heel Nederland en door de unieke combinatie van onze complementerende dienstverleningen onder één dak, bespaart u met ons op onnodige en hoge overheadkosten. Een one-stop-shop in uw voordeel! Uw vraagstuk voorleggen? Neem contact op voor een afspraak!

Ons streven? Een langdurige relatie met onze opdrachtgevers

In beeld